Bloggpost

2019-12-10

Gillis London

Gillis är ett nytt märke hos oss som gör handgjorda väskor med en otroligt hög kvalitetsstandard. Gillis är ett engelskt märke som utgår från huvudkontoret i london.

Gillis London tillverkar alla deras väskor för hand och är designade i London, strax utanför stadskärnan. Vi har tagit in deras mest populära serie "Trafalgar" som är en skinnväska gjord på buffalo-läder. Allt läder som Gillis använder är godkänt av EU REACH vilket innebär att det är helt kemikalie- och bakteriefritt material, helt enkelt ett rent och säkert läder för både dig som använder den och för naturen.

Gillis jobbar även hårt med att allt material som används ska vara 100% blyfritt, kobolt och radiaktiv-fritt. De väljer endast det absolut bästa och säkraste materialet vilket du även kan känna när du tar på väskan, lädret har en mjuk och otroligt högkvalitativ känsla som normalt endast går att hitta i tio gånger dyrare väskor från t.ex. italien.

Utöver att denna väska är handgjord i hög kvalitet så är den också väldigt funktionell, Gillis Trafalgar är utformad för fotografer och har därför fotoinsatser för att du ska kunna bära på din utrustning i stil. Det finns alla typer och storlekar av väskor som rymmer olika mycket utrustning som t.ex. små axelväskor, messenger väskor, duffle väskor samt mindre och större ryggsäckar. Alla typer av väskor för att du ska hitta precis din favorit.

Dessa väskor är perfekt för dig som vill ha en otroligt snygg fotoväska för stadsmiljö som inte ser ut som en vanlig, svart fotoväska som de flesta andra fotoväskor gör.

Läs mer och beställ nu: Gillis Trafalgar fotoväskor