PhotoExpo - Live

Nästa lördag går äntligen PhotoExpo av stapeln och vi är så otroligt taggade att få träffa er ännu en gång. Har du inte möjlighet att komma till Umeå så titta in på vår livesändning det kan löna sig.

Vi har satt ihop ett digert program för PhotoExpo i år och vi hoppas att du kommer att tanka massor av inspiration och glädje under dagen. Även om vi definitivt tror att det kommer att vara värt resan så kanske du inte har möjlighet att komma till oss . Vi laddar därför upp med ännu en livesändning. Vi lovar att bjuda på välkända ansikten i rutan så starta upp din lördagsmorgon med oss. Vi startar ca 9:45 och sänder också från den första föreläsningen med Bingo Rimér. Sedan blir det nyheter, intervjuer och reportage i en maffig blandning från Sveriges största fotomässa 2019. Visst hänger du med oss?

Hela urvalet av erbjudanden kommer du endast att kunna ta del av på plats under PhotoExpo men håll utkik i flödet under livesändningen det kan komma ett och annat erbjudande för dig som tar dig tid att följa oss under förmiddagen också.

Du kommer att kunna se vår livesändning här: PhotoExpo Live