PhotoExpo - Check and Clean

Du är hjärtligt välkommen till PhotoExpo den 26 oktober. Har du en kamera med dig så kan du få den rengjord av proffsen och samtidigt göra en insats för Hjältarnas hus medan du själv uppdaterar dig med nyheter och föreläsningar.

Vi hoppas verkligen att du kommer och gör PhotoExpo till årets häftigaste mötesplats för bild och kreativitet! Ta med dig din kamera så har du möjlighet att lämna in den på Check & Clean. Nikon, Olympus (föranmälan se nedan) har tekniker på plats och för resterande märken finns CyberPhotos Inbytesavdelning på plats för att hjälpa dig med en sensorrengöring. Vi hjälper alla i mån av tid. Servicen är kostnadsfri men vi uppmanar istället alla att skänka ett valfritt belopp till Hjältarnas hus. Hjältarnas hus arbetar för att långvarigt sjuka barn från Norrland och deras familjer ska få en så bra tid som möjligt under sjukhustiden. 

Du kan även hälsa på Hjältarnas hus i monter nr 33 där det kommer att finnas ett "Kids Corner" och vet du vad? Kl 13:30 ryktas det att superhjälten Thor dyker upp och pratar med barn och vuxna på plats. Varmt välkommen att ta en bild och prata en stund med honom och våra vänner från Hjältarnas Hus. 

Om du har en Olympuskamera så kan du föranmäla dig här.
Läs mer om PhotoExpo i Umeå den 26 oktober.