Test: Viltrox PFU RBMH 85mm F1.8 MF till Sony FE

Test

Nu har vi testat nästa Viltrox och det är dags för 85:an till Sony som får se sig betygsatt. Än en gång blir vi överraskade över resultatet från dessa, relativt billiga, objektiv från Viltrox.

Mats skriver:  Viltrox PFU RBMH 85mm F1.8 MF känns som en mycket rejäl konstruktion i metall, och med en fin känsla i fokusringen. Även bajonettfattningen är i metall, för stabil och säker infästning mot kamerahuset. Objektivet saknar autofokus, men ger elektronisk bländarstyrning från kameran. Vid fokusering växer det inget på längden och frontlinsen snurrar ej. Gammaldags avstånd och bländarskala är alltid trevligt, och tyvärr rätt ovanligt bland moderna objektiv. Perfekt för dig som vill skapa maximalt skärpedjup via hyperfokusering.

Resten hittar du här:  Viltrox PFU RBMH 85mm F1.8 MF till Sony FE