Test: Sigma 40/1,4 DG HSM ART

Test

Vi önskar alla en trevlig helg! Idag bjuder vi på ett test av Sigma 40/1,4 DG HSM ART som är ett fynd för dig som har riktigt höga krav på optisk kvalitet.

Januari, snö och lönefredag, vilken härlig kombination! I dagens test av Sigma 40/1,4 DG HSM ART så får du en inblick över vad det här objektivet kan göra för dig i ditt bildskapande. Om du fotografera eller filmar, och är ute efter en exeptionellt hög skärpa så har du kommit rätt. Sigmas ART-serie är rosad och omtyckt sedan tidigare men denna optik är den bästa som Sigma lanserat hittills, och Mats fortsätter med lovorden, hör här bara:

- Det är inte första gången som Sigma imponerar med sina fantastiskt fina och knivskarpa ART-objektiv, men spontant känns det som att detta utklassar de flesta objektiv jag testat hittills, och det är extremt få objektiv som kommer ens i närheten när det gäller skärpa och all övrig bildkvalitet.

Läs hela testet här:  Sigma 40/1,4 DG HSM ART >>