Jobba hos oss!

Nu söker vi mer personal - igen! Vi har mer och mer att göra och just nu söker vi en Affärschef, med övergripande affärsansvar samt egenansvar för området Foto/Video med målet att bibehålla och vidare stärka vår ställning på marknaden. 

Som Affärschef har du ansvar för att proaktivt driva området Foto/Video samt att leda ett affärsteam inom övriga huvudkategorier. Rollen innebär ansvar över försäljning i både värde och volym samt att CyberPhoto AB har ett attraktivt sortiment på marknaden. Du arbetar operativt och strategiskt både på kort och lång sikt med en god förmåga att agera på en hög strategisk nivå där analytiskt tänkande krävs.

Som Affärschef har du lätt för att kommunicera med såväl kunder som medarbetare och leverantörer. Du är trygg som ledare då rollen innefattar personalansvar för produktspecialister och kategoriansvariga. Tillsammans med dina kollegor och leverantörer skapar du förutsättningar för ett attraktivt och lönsamt sortiment samt relevanta kunderbjudanden. Du är delaktig och drivande i exponeringen på vår e-handelsplats och i vår butik. Du kommer även att möta ställda krav från andra delar av organisationen som Ekonomi, Försäljning, Lager, Service, Logistik, Marknad och Inköp.   

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet och dokumenterad framgång från liknande roller inom detaljhandelsföretag och har arbetat med förbättringsprocesser och verksamhetsutveckling. Du är målmedveten, affärsinriktad och en naturlig ledare som drivs av att skapa förtroende och bygga goda långsiktiga relationer. Du är en duktig förhandlare, har ett proaktivt affärssinne med tidigare erfarenhet från att arbeta med kommunikations- och varumärkesfrågor. Du uttrycker dig felfritt även i engelska till både tal och skrift. Du har en god förmåga att strukturera, planera, genomföra och följa upp resultat. Tjänsten är placerad hos oss på vårt kontor i Umeå och du rapporterar direkt till VD.

Har du viljan tillsammans med de kvalifikationer som krävs, skicka då ett personligt brev tillsammans med ditt CV samt referenser. Skickas till patrick@cyberphoto.se, oss tillhanda senast onsdagen den 30/1 2019.