Kalla kårar

Den här bilden har Jesper Stenmark skickat till oss och visst ser man kylan...det var nämligen -25 grader när den här bilden togs. Drönare från Mavic verkar fungera lika bra trots väldigt kalla förhållanden när vi testat och den här bilden är ett bevis på det. Batteritiden tar lite stryk så klart.

Det har varit ett par kalla veckor i norra Sverige med temperaturer mellan -10 och -30 dagligen. Lite humor när dagar när det "bara" är -8 så känns det som blidväder. Vi har använt olika DJI-drönare genom åren i olika väderförhållanden och de är tuffa små rackare som klarar mer än man tror - ta det inte som en uppmaning att testa vart gränsen går - vilket gör att användningsområdet och "säsongen" är året runt och relativt stort. Skicka gärna in din drönarbild till oss på blogg@cyberphoto.se så får vi inspirera varandra till att plåta mer med drönare!

Tack för bilden, Jesper, läckert!