DJI Smart Controller till bl a Mavic 2

En ny och smart fjärrkontroll har dykt upp till populära Mavic 2 Pro och Mavic 2 Zoom den sägs också vara kompatibel med framtida DJI drönare med OcuSync 2.0. Kolla in vad den nya fjärrkontrollen kan göra för dig här nedan.

Drönare har satt sitt eget unika avtryck i skapandet av film och foto och det är något vi gärna ser utveckling av. Glädjande nog kommer här en ny fjärrkontroll nämligen DJI Smart Controller. Nyheten passar alldeles utmärkt idag när temperaturen är ganska låg. Smart Controller tål faktiskt hela -20 grader vilket är en stor förbättring mot originalet som fungerar bäst upp till nollan. Den har en inbyggd och ljusstark 5,5" skärm som gör att du slipper jobba med appar och sladdar till mobilen vilken av erfarenhet också kan vara både köldkänslig och strömkrävande. DJI Smart Controller har en enkel överföring av foto och videoklipp till mobilen samt en batteritid på upp till 2,5 timmar och ger dig även en snabbare uppstart. Kolla in här nedan om den kan vara något för dig.

Kontrollen kan köpas helt separat, läs mer om produkten här DJI Smart Controller

Eller i paketet till både Mavic 2 Zoom och Mavic 2 Pro.