PhotoExpo - John Hagby

Vi hoppas att du besöker oss i vackra Umeå och tar del av allt som planeras under PhotoExpo 2018. Mässan går av stapeln den 27 oktober på Nolia och är öppen mellan 10-16. En av våra föreläsare kommer att vara John Hagby. 

Missa inte möjligheten att lyssna till och inspireras av en av Sveriges absolut bästa porträttfotografer. Det är ett mycket intressant ämne som John har förberett för oss. Att arbeta med företagsporträtt. Johns föreläsningar är fulla med handfasta tips och mängder av positiv energi. John är en van föreläsare med största erfarenhet kring ljussättning. Kanske får du till och med chansen att få ett porträtt taget på dig själv? 

Det är gratis att gå på vår mässa! 

Läs mer på vår informationssida. Här kan du även föranmäla dig och tävla om en DJI drönare värde 5390:-! 

PhotoExpo 2018