Sommarpris!

Fujifilm X-T2 är en riktigt prisvärd kamera med det sommarpris som Fujifilm har gått ut med. Vi gillar X-T2 skarpt för den har nästan allt till ett pris som gör den väldigt intressant. Inte en perfekt kamera för filmaren men nästan för fotografen...

Vad kan man önska mer än bra bildkvalitet, hög hastighet, bra byggkvalitet, bra ergonomi och en bildkänsla som är bland det bästa som finns när det gäller färger, nyanser och toner. Lägg till ett objektivsortiment som är av högsta nivå till vettiga priser. Så skulle man kunna sammanfatta X-T2. Vi har använt den här kameran väldigt sen den lanserades och man blir fortfarande glad över att gå igenom bilderna när man väl sitter vid datorn. Floran av bra objektiv är stor med tanke på att man har en egen fattning och en egen utveckling utan stöd eller samarbete med andra tillverkare. Ryktena säger att det kommer spännande produkter från Fujifilm under 2018 och vi hoppas, och tror, att dessa rykten stämmer. 

Det blev mycket Fujiiflm i Bloggen den här veckan men det är inte så konstigt, det är ett märke som ligger oss nära hjärtat och även om man har modeller som är mindre intressant också så är det såna modeller som X-T2, X-H1, GFX och X100F som gör att man blir lite lätt förälskad. För dig som söker en kamera att uppgradera till så måste du kika på X-T2 för det kan vara din nästa kamerakompis. 

Läs mer här: Fujifilm X-T2 test