Osynlig i sommar

Camo-mönster i olika mönster har blivit mode igen bland klädkollektioner och även träningskläder så varför inte bland ryggsäckar? Vi har en kampanj just nu på en smart, kompakt ryggsäck som dessutom är extra snygg...tack vare camo!

LowePro har många fina väskor och vi vet att många läsare har en LowePro i någon form. De flesta av oss på CyberPhoto har också valt LowePro genom åren tack vare många smarta och rejäla väskor. Vi kör kampanjpriser just nu på Whistler-modellerna som vi anser vara bland de absolut bästa ryggsäckarna på marknaden (du sparar upp till 1200kr just nu) men nu kompletterar vi kampanjen med Tahoe BP 150 i camo för halva priset. Kampanjen gäller så långt det inkommande lagret räcker - vi har dessa på måndag (9 juli) hos oss. Vill man ha en smidigare ryggsäck som sitter superbra på ryggen och dessutom gillar designen så är det ryggan för dig. Har du andra önskemål eller krav - ring, maila eller besök oss så hjälper vi dig på en gång! 

Läs mer här: LowePro Tahoe BP 150 camo 

Whistler-serien och den vattentäta LowePro på kampanj hittar du i kampanjrutorna till höger.