Nyhet: Nya drönare!

Nyhet

Ett märke som funnits många år och som kommer från RC-branschen är Yuneec som tillsammans med Intel skapat drönare som är fyllda med funktioner och specifikationer som gör de unika i sin prisklass. Läs mer hos oss nu!

Du kan nu beställa Yuneec från oss för vi har fullt sortiment. Yuneec har flera modeller men den som skapat mest snack är Typhoon som är en hexakopter, dvs har sex stycken propellrar. Upp till 25 minuters flygtid med CGO3+ 4K UHD-kamera, en fjärrkontroll med Android-bas och 7 tums skärm. Livebild i 720p och en kamera med 360 graders rörlighet. 98 grader brett synfält genom en vivinkellins och manuella inställningar medan man flyger. Fjärrkontrollen är maffig. Känns väldigt professionell och storleken har betydelse i det här fallet. Kontrollerna är väldigt lika RC-produkters vilket är en fördel om man redan är van att flyga eller köra RC-prylar. 

Massor av andra funktioner finns, som Orbit Me, att den flyger i cirklar runt dig med kameran på samma punkt (dig) eller POI-läget där man väljer något som drönaren ska filma och hänga fast vid. Follow Me-läge och massor av andra mer eller mindre dynamiska lägen finns att välja på. Landningsställen fälls upp så att man har helt tomt för kameran vid filmning. Som du märker har Yuneec mycket features och tack vare Android i fjärrkontrollen finns det, och kommer, ännu mera program och features till Yuneec. 

Läs mer här: Yuneec sortiment