Nyhet: Canon Powershot SX740 HS

Nyhet

Canon utkommer idag med en ny smidig kamera i fickvänligt format. Det är Canon Powershot SX740 HS som redan nästa månad bör dyka upp i en webbutik nära dig. Söker du en bra resekamera så tycker vi absolut att du ska ta en titt.

Canon Powershot SX740 HS har flera fina specifikationer. Den är bland annat utrustad med en kraftfull 40x optisk zoom, en funktion som uppskattas inte minst på resan eftersom du alltid kan zooma dig in till händelsernas centrum. Utöver en kraftfull zoom så får du möjlighet att filma i 4K-upplösning med Powershot SX740. Kameran är också utrustad med en supersnabb DIGIC 8 processor. Allt i ett mycket fickvänligt format. 

Säljstarten kommer i mitten/slutet av augusti i år. 

Du kan läsa mer om Canon Powershot SX740 HS här: 

SX740 HS Silver 
SX740 HS Svart