Nikon superzoom

Förra veckan lanserades Nikon P1000 och det är en kamera som skapat massor av intresse (igen!) och som vi gillar då den skapar nya förutsättningar att skapa något. Även om det är en liten sensor ger den stora möjligheter.

Redan nu finns P900 från Nikon som vi vet har använts och används av många fotografer tack vare sin brännvidd (motsvarande 2000mm) som ger väldigt kreativa och roliga möjligheter. P1000 har varit under utveckling flera år nu och vi hoppas att man lyckats göra en produkt som verkligen håller måttet - vi kommer självklart att testa men även göra en film kring den här kameran. Är det något för dig? Du kan kolla in vår film om P900 i väntan på Nikon P1000 för att få lite mersmak. Oavsett vad så är vi väldigt glada för att det kommer något nytt, något kreativt, som gör att man blir sugen att testa något nytt - P1000 är verkligen en sån produkt! 

Läs mer om P900 här: Nikon Coolpix P900 

Du hittar filmen här: Youtube: Nikon P900 film 

Boka din P1000 här: Nikon Coolpix P1000