Lagerbilder

Nu när det är högsommar och full blomning på mycket så finns också chansen att skörda bilder. Passa på att ta massor av bilder som du sen kan använda under vinterhalvåret inomhus vid datorn...det är ett bra tips just nu!

Eftersom digital fotografering handlar om att både samla in bilder (att fotografera) och sen fixa till dem, eller tom skapa nya bilder, i datorn så är det ett bra tips att se till att sticka ut och ta bilder i de olika förhållandena och tillfällena man får. Att just nu samla in vackra kvällshimlar, ängar i full blomning, detaljbilder på lövverk eller annat som hör sommaren till för att sen i vinterrusket sitta inne och färdigställa bilder eller att ha de färdiga den dagen man behöver bygga en bild eller ett scenario. Snygga himlar ur olika perspektiv, olika brännvidder och exponeringar är extra bra att ha ett gäng utav lagrat som man kan använda när man vill skapa en dynamisk bild när inte man har vädret med sig. Många bilfotografer och actionfotografer sitter på mängder med snygga himlar och bakgrunder - färdiga för att användas när det behövs! 

Den här läckra bilden har Lena Lindvall-Snabb skickat in och är ett exempel på en bild som man gärna har i bakfickan en dag och som är svår att fånga under vinterhalvåret. Så även om du saknar inspiration just nu så se till att komma ut och skörda bilder som du har nytta av senare!