Zoom Q2N Handy

Test

För dig som vill spelar in video till en vlogg eller blogg så är Q2N från Zoom ett bra alternativ. Läs Mats test och se om det här är en produkt som kan vara nåt för din Youtube-kanal eller till något annats smart behov. Vi gillar Q2N.

Mats skriver: Zoom Q2N Handy videorecorder är en lättanvänd och suverän produkt för bland annat musiker, video-bloggare, skådespelare, föredragshållare, intervjuare, läkare, eller egentligen alla som vill kunna filma sig själv och andra med oerhört mycket bättre ljud än vad en vanlig kamera eller smartphone klarar utan extern mikrofon. Filmkvaliteten håller förstås inte lika hög kvalitet som ljudet, men det ser förhållandevis ganska bra ut och optiken ger en vidvinklig och skarp bild med en viss fisheye-effekt. Det är dock ljudkvaliteten som är Zoom Q2N:s starka sida och där den utklassar i princip alla kameror och smartenheters möjligheter att spela in ljud. 

Läs mer här: Zoom Q2N Handy videorecorder / blogg / vlogg test