Uniqball Kolfiberstativ IQ3P

Test

Vi fortsätter dagen med samma tema: Stativ! Vårt senaste test på stativfronten kan du läsa via länken här nere. Uniqball Kolfiberstativ IQ3P är ett kraftigt kolfiberstativ som både klarar tung utrustning och krävande miljöer galant.

Uniqball Kolfiberstativ IQ3Pa är ett tredelat professionellt kolfiberstativ som har en mycket bra stadga och är framtagen för lite tyngre kameror och objektiv. De är enastående tåliga och Uniqball stativen och kullederna är som vår testare Mats beskriver dem "... extraordinärt flexibla och smart konstruerade". Letar du efter ett riktigt pålitligt stativ så titta in och läs mer i testet. 

Uniqball IQ3P finns i tre varianter, det som skiljer dem åt är storlek, längd och vikt. 

Här hittar du alla tre varianterna av stativet: 
Uniqball Kolfiberstativ IQ3P