Sony VCT-SGR1 handgrepp

Nyhet

Idag har vi glädjen att presentera en nyhet som verkligen ger en boost till dig med en RX0- och RX100-kamera. Ett smart litet handgrepp som gör stor skillnad när du ska filma och fota både dig själv och andra.

Sony VCT-SGR1 är en mycket trevlig nyhet för dig som fotar och filmar med dessa Sony kameror. Greppet mångfaldigar möjligheterna för dig som vloggar, är ute och reser eller bara i övrigt vill få ännu mer stabilitet och funktion till din redan härliga kamera. På greppet har du smidigt tillgång till knappar för att ta en bild, starta och stoppa inspelning samt även för att zooma om just din kamera har en sådan funktion. Dessutom är det möjligt att använda handgreppet som ett resestativ. 

Här läser du mer och beställer handgreppet från Sony: 

Sony VCT-SGR1, handgrepp & fjärrkontroll för RX0- och RX100-serien