Smidiga stativ från Dörr

Nyhet

Välkommen tillbaka, vi hoppas att du har haft en fin helg och att du är full av härlig kraft inför den nya veckan. Vi mjukstartar dagen med de här smarta stativen från Dörr. Det ena stativet är formbart och det andra ett helt kit med multifunktioner.

Ett stativ är ett mycket bra verktyg som inte kan överskattas. Stativet gör det möjligt för dig att få stadga i dina bilder och gör det enklare att få de kameravinklar du vill ha. Kolla in de här två smarta nyheterna från Dörr och se om de kan vara något för dig. 

Det första är faktiskt ett helt stativkit med monopod, bordsstativ och kulled. Du kanske jobbar en del med mobilen för enkelhetens skull? I kitet ingår en mobilhållare och monopoden kan även fungera som en selfiepinne. Ett smart kit med multifunktioner, pris 499kr. 
Läs mer här: 
Dörr SB-2810S Stativkit med bordsstativ, monopod och mobilhållare 

Det andra stativet, Flex Bowl, är ett litet flexibelt stativ för systemkameror upp till 3kg. Det är greppvänligt och formbart sä att du kan använda de saker du har i närheten för att fästa stativet. Förutom att ge stöd till din kamera så kan du använda det till blixtar, skärmar eller belysning. Kulled ingår och har 360° panorering och 90° tilt. Pris 249kr. 
Läs mer här: 
Dörr Flex Bowl FB-2830