Sirui PH-20 Gimbal head

Test

Vi har pratat mycket om stativ och stabila stativlösningar den här vecka. Här kommer även ett test inom samma område där vår eminente testare Mats har tagit sig tid att granska Sirui PH-20. PH-20 är ett gimbalhuvud med en låg vikt och god hållfasthet.

Sirui PH-20 Gimbal head är utmärkt för dig som jobbar med stora och tunga objektiv där du behöver god stabilitet och möjligheten att kunna panorera och tilta. Det har en lätt och stabil konstruktion tack vare material som kolfiber och flygplansaluminium. Den är idealisk för dig som arbetar med t ex natur- och sportbilder där du behöver just panorering/tiltning. Självklart fungerar även detta gimbalhuvud fint för dig som vill filma. Ta en titt på vår film och se hur smidigt den arbetar. 

Du hittar produkten och testet här: 

Sirui GIMBAL HEAD CARBON PH-20