8Sinn lanserar

Nyhet

Nu har 8Sinn släppt en hel del nya produkter och du hittar sortimentet hos oss. Massor av populära produkter som cage finns nu till tex EOS 5D Mark IV och många fler modeller. Ring oss gärna om du har frågor kring 8Sinn.

För dig som filmar med din kamera så finns idag massor av smarta och sjysta produkter. Vi testar och köper in olika produkter kontinuerligt men mycket är av "kina-kvalitet" om man ska använda det som en negativ term. Däremot stämmer inte uttrycket i verkligheten då mycket av det bästa på marknaden också kommer från Kina idag men kvalitetsskillnaderna är stora mellan olika varumärken och produkter. 8Sinn är ett märke som satsar på kvalitet och funktion vilket märks på produkterna. Vi har inte sett en enda produkt från 8Sinn som inte håller måttet. Läs mer om deras produkter och beställ din 8Sinn via länken nedan. 

Läs mer här: 8Sinn sortiment hos CyberPhoto