Huawei P20 PRO

Nyhet

En smartphone som skakat om på marknaden är P20 PRO som med sina kameror ger möjligheter som inte föregångare har gjort. Det här är mobilen för dig som vill ha det vassaste på marknaden. Huawei P20 PRO är namnet.

Grunden i kameran är en sensor på 40 mpixel som med optik (Leica-stämplat) av bästa klass ska ge möjligheten att ta riktigt bra bilder. Vi har testat och den är otroligt vass när det kommer till bildkvalitet i en smartphone. Det är ett hybridsystem där totalt tre kameror arbetar tillsammans för att ge upp till 5x zoom med bra upplösning. Det finns även ett Night mode där du för fri hand kan ta skarpa bilder på kvällstid. 960 fps i superslowmotion finns också (0,25 sek inspelning ger 8 sekunder uppspelning) och även den enkla kameran på fronten är på 24 mpixel. Den har funktioner för att maximera bildkvalitet, mättnad, skärpa men även att bilder blir upprätade (som tex sneda horisonter) när man plåtar landskap eller arkitektur. 

Läs mer om P20 PRO här: Huawei P20 Pro