Geosmart

Ett mycket högkvalitativt stativ som står pall för det mest och som passar bra till gimbal eller större kulleder är Velbons Geo N635D - en favorit hos oss. Dessutom är det till kampanjpris just nu och därför platsar den in som ett bra tips i Bloggen...

Har du lite tyngre gluggar och tycker att stativet är för vekt? Just nu kan du köpa det rejäla Geo N635D till ett kanonpris. Med en specialsammansättning av magnesium, kolfiber och basalt är det en otroligt fin känsla i det här stativet och det är verkligen gjort för att tåla stryk. Stabilt, rejält och högkvalitativt och med rejäla skruvlås till benen. Ihop med en gimbal har du en bra kombination för tyngre objektiv och kamerahus. Mantona har två modeller av fina gimbals och vi har ett från Dörr som passar jättefint till objektiv och kamerakombinationer upp till ca 2,5-3kg. Allt länkat nedan så kika på det du är sugen på. Priset på stativen gäller så långt lagret räcker...

Läs mer om stativet här: Velbon Geo N635D kolfiber 

Gimbals hittar du här: Mantona TK-II