Fujifilm uppdaterar

Nyhet

Nu kommer en uppdatering till X-H1 och X-T2 från Fujifilm och du kan ladda ner den på deras hemsida redan nu! Version 1,10 till X-H1 och version 4.10 till X-T2 är de nyaste som du bör byta till om du har en sån kamera.

Så här skriver Fujifilm om uppdateringen till dessa: The firmware includes the additional functions and the operability improvement. And the malfunctions announced on May 17 2018 have been fixed. The functions of “Select Folder” and “Create Folder”, which was planned to be included in ver.4.10 will be incorporated in ver.4.20 to be released in July 2018. Upgrading firmware from ver.4.00 to ver.4.10 will remove the functions of “Select Folder” and “Create Folder”. The firmware includes the additional functions and the operability improvement. 

Nästa uppdatering till X-Pro2 och GFX 50S kommer under juli 2018. 

Se filmen och test på X-H1: Fujifilm X-H1 information + test & film 

Här hittar du uppdateringen: Fujifilm firmware & download