Underbara blogg

Idag firar vi att världen har blivit rikare tack vare alla modiga och företagsamma människor på sociala medier. Koll in vår sida med tips på hur du lyckas och vilken kamera du ska satsa på. Du kan även fynda ordentligt bland underbara Canonkampanjer!

Vi är glada för förmånen att få samarbeta med dessa kunniga kvinnor, Clara Lidström och Anna-Karin Nyberg som är ett starkt team i den svenska bloggosfären. Lidström & Nyberg höll i veckan ett event för flera av Norra Sveriges stora influensers där vi fick vara med och visa upp teknikprylar som kan ge lite mer lyft i flödet. Klicka in här nedan och få en liten översikt över olika lösningar, var och en har dessutom ett underbart erbjudande kopplat till sig. Vi varvar dessa med tips från Clara och Annakarin och du kan även hitta länk till vår video grundkurs för foto och film. 

Passa på för kampanjerna gäller endast en begränsad tid. 

Läs mer på: Tips för bloggaren 

Foto: Matilda Audas Björkholm