TÄVLING 2018

Nu sparkar vi igång årets första större tävling - temat är tvådelat; FLORA & FAUNA! Tolkningen är fri men temat fast och du kan tävla i båda kategorierna, med ett (1) bidrag per kategori - din bästa bild så klart. Läs reglerna och var med!

För att kicka igång våren så startar vi nu vårens första och största fototävling och det är fina priser som står på spel! Tanken är att vi alla tillsammans ska inspireras och motiveras att komma igång med fotograferingen även om våren varit lite sen i år. Se till att ladda batterierna, ställ in kameran och ta på dig varma kläder och se till att få ihop ett bidrag till vardera kategori. Dela gärna denna tävling med din vänner - så kan ni sticka ut och plåta tillsammans! Läs reglerna nedan, det är enkelt att delta. 

Du får delta med ett (1) bidrag per kategori. Två kategorier: Flora och Fauna. Fri tolkning av temat. Tävlingen pågår 5 april - 31 maj 2018. Ditt bidrag skickas per mail till blogg@cyberphoto.se i form av en JPG eller PNG-bild. Bilden måste bifogas eller infgoas i mailet, ej länkas till dropbox, google drive eller andra externa molnfunktioner. Första pris i respektive kategori är ett Sony A7 II kamerahus och andrapris är ett Sony A6300 kamerahus. Totalt vinstvärde ca 45000kr. Ev.vinstskatt betalas av vinnaren, anställda på CyberPhoto med familj och nära vänner får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Bilder får efterbearbetas fritt men får bara bestå av delar som man själv tagit som fotografi. Bilden måste vara tagen av dig som deltar i tävlingen. Bilden får vara tagen när som helst tidsmässigt. 

OBS! Inskickade bidrag används inte till något annat än i samband med tävlingen, sparas inte och vi förbehåller oss inte rätten att använda de till något annat syfte eller att dela de till tredjepart.