Phantom 4 Pro/Pro+ V2.0

Nyhet

Nu lanseras nya versioner av DJI Phantom 4. Det är DJI Phantom 4 Pro V2,0 och DJI Phantom 4 Pro+ V2,0. Om du är intresserad så passa på att boka upp ett exemplar redan nu.

DJI tillverkar drönare med kamera av hög kvalitet och de är en mycket populär och pålitlig tillverkare. Nu dyker sommarens uppdaterade modeller upp. Förutom att Phantom 4 Pro/Pro+ V2.0 behåller de fina funktionerna som en 1-tums 20-megapixelsensor som kan spela in video i upp till 4K/60fps, en flygtid på upp till 30 minuter, sändningsområde på upp till 7 km så har den nya versionen bl a 60% lägre propellerljud samt bättre videoöverföring med hjälp av OcuSync. Det gör att man trådlöst kan koppla upp ett par DJI Goggles mot drönaren och på ett snabbare sätt få videoöverföringen. 

Med DJI Phantom 4 Pro+ V2,0 följer en praktisk LCD-skärm. 

Du kan läsa mer här: 
DJI Phantom 4 Pro+ V2,0 inkl fjärrkontroll 
DJI Phantom 4 Pro+ V2,0 inkl fjärrkontroll med LCD-skärm