Panasonic HC-VXF1

Test

Nu har vi testat Panasonics nya och heta VXF1, videokameran som har det mesta man kan önska sig! Bortsett från 4K video så har den riktigt fin optik, 24x optisk zoom, inbyggd WiFi och mycket mer. Fullspäckad med teknik - som vi vant oss med Panasonic...

Mats skriver: Panasonic VXF1 är en förhållandevis enkel videokamera som i första hand verkar vara tänkt för dig som gillar att använda helautomatiska funktioner. Men det finns tack och lov ett antal manuella val också. Genom att ställa in kameran i MNL-läget så får man tillgång till manuell exponering där man själv kan ställa in slutartid och bländare/iris, samt dB via funktionsringen framtill på objektivet (saknas på VX1 & V800). Exponeringskompensation finns givetvis för dig som använder automatisk exponering. Man kan även justera bildegenskaperna som t ex skärpa, färger, vitbalans etc. 

Läs mer här: Panasonic HC-VXF1 test