Fujifilm uppdaterar

Nyhet

Du som har en X-T2 får nu mer kamera för pengarna - helt utan pengar! Som vanligt med Fujifilm så får kameran ett andra liv under sin levnadstid tack vare en programvaru-uppdatering. Så här skriver Fujifilm Sverige:

Nu finns en ny mjukvara till FUJIFILM X-T2 tillgänglig för nedladdning med massor av nya funktioner och förbättringar så som stöd för fokusgaffling, förbättrad AF både för rörliga motiv, motiv med låg kontrast och under sämre ljusförhållanden. Det går nu att spela in video Full-HD höghastighetsvideo upp till 120p och färggraderingsprofilen F-log finns nu tillgänglig vid inspelning till minneskort. En ny funktion för flimmerreducering har tillkommit som ger jämnare exponering vid t.ex. inomhusfotografering med lysrörsbelysning och X-T2 har fått stöd för att fungera med de nya objektiven FUJINON MKX18-55mmT2.9 och FUJINON MKX50-135mmT2.9. 

Läs mer här: Fujifilm X-T2 firmware-uppdatering