Fujifilm Fujinon XF 60/2,4 R Macro

Test

Macro och sommar hör ihop - det märker vi på alla frågor som vi får från våra kunder! Nu har vi testat 60mm macro till Fujifilm och du kan beställa den på vår hemsida nu - finns på lager i skrivande stund. Toppklass - inget snack!

Objektivet är tillverkat till stor del av metall och känns gediget byggt. Har även fin känsla i fokus- och bländarring. För att skifta mellan AF och MF behöver man reglera det på kameran (vissa andra fujiobjektiv har skjutbar fokusring). Autofokusfunktionen är jämförelsevis långsam och har en förmåga att ibland inte hitta fokus alls. Man kan i vissa lägen få trycka flera gånger på avtryckaren innan fokuspunkten indikerar grönt ljus (testat AF med både X-Pro 2 och X-T2). 

Läs mer här: Fujifilm Fujinon XF 60/2,4 R Macro test