Fujifilm Fujinon XC 15-45/3,5-5,6 OIS PZ

Test

Fujifilm lanserade nya X-T100 igår och den kommer i kit med nya 15-45mm som vi har testat separat och du kan läsa testet på vår hemsida redan nu. Test på nya X-T100 kommer inom kort - även det här på vår hemsida!

Smidig och prisvärd normalzoom för Fujis X-serie. Förutom ett smidigt zoomomfång för vardaglig fotografering har optiken både optisk bildstabilisering och motordriven zoomfunktion. Det sistnämnda är ovanligt på marknaden i stort och än så länge helt unikt i Fujis sortiment. Bildvinkeln motsvarar 23-69 mm brännivdd på 35mm fullformats kamera, dvs täcker in allt från relativt kraftig vidvinkel till moderat tele. En normalzoom är användbar till en mängd olika motiv, såsom porträtt, landskap, gatubilder, dokumentära bilder, resor och de flesta andra vardagsmotiv. 

Läs mer här: Fujifilm Fujinon XC 15-45/3,5-5,6 OIS PZ test