Canon EOS 2000D

Test

Canons instegsmodeller är kanske inget man hurrar över rent tekniskt men de är viktiga modeller för att fler ska få upp ögonen för världens bästa hobby - fotografering! Hur bra är en EOS 2000D? Mats har testat och skrivit ner allt på vår hemsida...

Mats skriver: Kameran är enkel att komma igång - och få bra resultat - med. Samtidigt innehåller den en mängd användbara funktioner, även för den som blivit lite varm i kläderna och vill utvecklas och lära sig mer. Till listan av användbara funktioner kan 2000D lägga till även inbyggd WiFi med NFC-funktion - för trådlös bildöverföring och fjärrstyrning via smartphone eller surfplatta. Genom Wi-Fi kan du enkelt och snabbt dela dina bilder. Kameran kan styras från en smartphone, för att ta bilder eller filmer fjärrstyrt – en fördel när man inte vill störa eller skrämma motivet. 

Mer om EOS 2000D: Canon EOS 2000D test