Produktfotografering...

Nyhet

Vi har tre nya kit för dig som enkelt vill pyssla med produktfotografering eller kanske makro-fotografering under ordnade förhållanden - inomhus. Quadralites LH-serie finns i tre varianter beroende på hur mycket ljus du behöver...

Det är ett komplett kit som är i bra kvalitet, med väldigt fin och jämn belysning till ett mycket bra totalpris. Många fler tar produktbilder idag tack vare att mycket försäljning har flyttat ut på nätet och det även för många som säljer hantverk eller gör lite affärer på Tradera, Blocket eller andra sajter. Att enkelt, och snyggt, få läckra produktbilder höjer värdet och skapar betydligt mer intresse - något vi får som feedback från många av våra kunder. Dessa kit från Quadralite räcker väldigt långt och vill du ha tips om vad du behöver för övrigt så ring eller maila oss - vi hjälper dig gärna med detta! 

Läs mer här: Quadralite belysningstältset LH-30 LH-35 LH-40