Mogopod

Mogopod är ett nytt märke för de flesta men vi har haft dessa ett tag och många är nöjda med det smarta konceptet i deras produkter. Vi har testat monopoden, eller enbensstativet, Mogopod MK III och du kan läsa testet nu!

Mats skriver: En mycket kompetent monopod, med flera unika funktioner som man inte hittar hos andra liknande typer av enbenstativ. Bland dessa kan man ex.vis nämna 1/4" standardgänga placerad mittpå stativet (perfekt om man ex.vis montera en smartphonehållare i denna, för att kunna använda telefonen som extern skärm via WiFi från sin kamera), mycket snabb och exakt justering av stativets längd, via en speciell "twist-lock-funktion", stativet är dessutom vändbart, genom att man monterar av gummifoten nedtill, samt att det finns ett flertal praktiska tillbehör, att komplettera med. 

Mogopod MK III M monopod