Canon C200

Många är nyfikna på den och andra har redan köpt sin egen, vi pratar Canon EOS Cinema C200. Nu har man uppdaterat den och vi kör en trevlig kampanj för tillfället - så är det en intressant kamera så är den ännu intressantare nu!

Se mer om uppdateringen här: Canon C200 Firmware uppdatering 

Dessutom kommer en nyhet som tas emot varmt av alla Canon C200-filmare, nämligen att man nu kan redigera Canons Cinema RAW Light i Adobe Premiere Pro - precis som alla andra filformat som är kompatibla. Enkelt och välkommet! Använder du Cinema Gamut color space och Canon log 2 får du 15 stegs dynamiskt omfång! Med Log 3 får du 13,5 steg men lite smidigare hantering (grade). Enkelt också att skapa en färdig mall (preset) för Cinemar RAW Light, när du ställt in som du vill ha det så finns det i "Effect Control panel" ett val som heter "Canon Cinema RAW Light Source Settings" där du kan spara din preset. 

Är du nyfiken på Canon C200? Du kan hyra den av oss (kontakta oss för mer information) eller så kan du beställa ditt eget exemplar. Vi erbjuder hyra, leasing, delbetalning, faktura, kortbetalning m.m. Hör av dig vid frågor! 

Läs mer här: Canon EOS C200