Arbeta hos oss!

Nu söker vi mer personal - igen! Vi har mer och mer att göra och behöver både sommararbetare och dig som vill jobba hos oss även efter sommaren. Vi söker personal enligt nedan, se till att söka nu på en gång!

Sommarvikare 
Vi vill att du som gillar att ta hand om kunder och har grundläggande kunskaper inom foto och/eller video hör av dig till oss. Tjänsten går ut på att ta hand om kunden i telefon och per mail (ibland även butiken) under sommaren 2018. För mer information maila patrick@cyberphoto.se och bifoga ett personligt mail eller personligt brev och gärna en förenklad CV. Arbetsperiod enligt överenskommelse. 

Medarbetare heltid 
På vår säljavdelning behöver vi tillsätta en heltidstjänst för att bättre ta hand om våra kunder. Tjänsten innebär att per mail, chat och telefon hantera våra kunder och även finnas tillgänglig för att hjälpa till i vår butik. Vi är ett gäng på 10 medarbetare som idag sköter detta men vi behöver fylla upp med ytterligare en person. Vi ser gärna yngre sökande som har foto, video och sociala medier som intresse och naturlig plattform. Sök tjänsten genom att maila patrick@cyberphoto.se nu på en gång! Tillsättning enligt överenskommelse.