Vitt och brett

Den här läckra bilden har Fredrik Larsson skickat in till oss - en läcker bild, eller hur? Snart är dock våren och ljuset på väg med stormsteg så det är verkligen sista chansen att fånga norrsken under kommande veckor.

Vill du dela med dig av en norrskensbild? Maila oss på blogg@cyberphoto.se så får du en premie om vi delar din bild i vår Blogg eller på Facebook/Instagram. Viktigt att veta är att vi inte förbehåller oss rätten att använda bilden till något annat. Sen tänkte vi dra igång vårens stora fototävling och vi behöver din hjälp: 

Vi behöver förslag på TEMA till vårens stora fototävling - kom med förslag! 

Skriv som kommentar vad du tycker skulle passa som tema till vårens tävling - det vi kan lova redan nu är att det blir fantastiskt fina priser så det kommer att vara värt att delta! Om du letar i Bloggen på ordet tävling hittar du våra tidigare tävlingar och vinnare - det har varit många genom åren - vi har delat ut vinster för totalt 300000kr de senaste åren i våra tävlingar (!).