Vilken storlek?

Just nu har vi kampanjpriser på utvalda objektiv från Zeiss som passar fint för vårens bröllopsbilder och porträtt. Gäller tom 15 april och det kallas för "wedding weeks" av Zeiss - ett passande namn när man ser vilka gluggar det handlar om.

Finns en ordvits där en kund besöker fotobutiken och frågar: "can I have a look on your best lenses?" med svaret "yes sir, what Zeiss?". Roligt eller inte men ett litet fniss är det väl värt? Kolla in de objektiv som vi sänkt priserna på just nu och se om det är något som passar dig. Har du en bröllopsbild att dela med dig av så skicka gärna in till blogg@cyberphoto.se, vi premierar publicerade bilder och förbehåller oss endast rätten att visa de i våra sociala medier med cred till fotografen, ingen annan användning.

Du hittar objektiven här: Zeiss kampanjpriser!