Umeå: 11 april 2018

Vi har möjligheten att bjuda in till ännu ett event i april och Umeå - föreläsning med Magnus Lindbom - tillsammans med Sony! För alla oss som älskar att plåta naturen är det här ett ypperligt tillfälle för inspiration och kunskap.

Så här skriver Sony om Magnus: Magnus Lindbom är landskapsfotograf som inspireras av vildmark och fascineras av ljusets skiftningar. Han tillbringar varje år över 100 tältnätter i den svenska fjällkedjan och gör utöver det ett antal resor till bl.a Island, Färöarna och Skottland. Utöver sitt eget fotograferande är Magnus en mycket omtyckt guide och inspiratör som arrangerar fotoresor och workshops genom Creative Adventures. Magnus är sedan 2013 ambassadör för Sony och använder kameror och objektiv från Sony i sitt fotograferande. 

Du har också möjligheten att träffa Sony för att snacka foto och video samt känna och klämma på alla nya kameror och objektiv. Sony kommer starkt inom foto och modeller som A7R III och A7 III tillsammans med A6300/A6500 är högst intressanta för många fotografer och filmare. Kom in och snacka om dessa med Sony själva - anmäl dig nu! Föreläsningen är kostnadsfri men du måste anmäla dig för kvällen via länken nedan. 

Nolia Umeå, konferenslokal Miskovsky 
17:30 Lokalen öppnar, Cyberphoto och Sony hälsar välkommen 
18:00 Föreläsning 
Efter föreläsningen finns representanter från Sony på plats med sina produkter. Du har även möjlighet att ställa frågor till Magnus. 

BOKA DIN PLATS HÄR: Anmälan Sony event Magnus Lindbom 11 april 2018