Stativnytt!

Nyhet

Stativ kanske inte är det hetaste men det har kommit några nya stativ som vi gärna vill tipsa om och som vi tror gör det intressant för många av oss. Först ut är Manfrottos nya Befree med tillägget Alpha - känns det igen? Kanske låter lite "Sony"?

Helt rätt, det är ett stativ som är avsett för A7-serien i versionerna II och III och som ska passa både estetiskt och funktionsmässigt. Plattan är deisgnad för dessa kameror och har en klack som gör att kameran inte kan snurra runt på plattan och det är lättare att dra åt den ordentligt. Färgerna är anpassade efter dessa kameror och så även valet av material och kulled. Det här stativet får vi in på lager inom kort - läs mer och boka redan nu! 

Läs mer här: Manfrotto Stativ BEFREE advanced Alpha 

Det andra är egentligen inte stativen utan kullederna vi tänkte nämna, även om stativen kommer inom kort i sortimentet. Det är Uniqball som har visat sig vara de enda kulleder som fungerar nästintill som vanligt i riktigt rå kyla. Oavsett temperatur, luftfuktighet och behandling så har dessa visat sig fungerar otroligt bra. Du hittar kullederna via länken nedan och vi kan starkt rekommendera dessa för alla oss som vill att kulleden ska fungera i alla väder och i alla temperaturer. Vi har aldrig testat lika tåliga kulleder. Stativen kommer inom kort i sortimentet... 

Läs mer här: Uniqball kulleder