Sista chansen!

Innan den nya K-1 II från Pentax (Ricoh) kommer så har vi kampanjpris på den nu existerande modellen. Det gäller de vi har i lager, sen är den bort så se till att passa på att lägga en order kvickt om du är sugen på en!

Mats skrev så här i testet: Pentax K-1 inte bara känns, utan också är mycket välkonstruerad. Kameran är byggd i magnesiumlegering och dessutom försedd med 87 st packningar som skyddar mot damm och fukt. Alla knappar och rattar ger också en gedigen känsla. Många kameror har alldeles för små och o-distinkta kontroller, vilket gör det mer eller mindre hopplöst att fotografera med handskar på händerna. Men här har Ricoh lyckats riktigt bra, som med mycket annat. Greppet ger ett mycket ergonomiskt och skönt grepp och storleksmässigt är den snäppet mindre än sina närmaste konkurrenter bland fullformats-DSLR som t ex Nikon D810 och Canon 5Ds R m.fl. men känns minst lika bra ergonomiskt.

Läs mer här: Pentax K-1 test