Samsung Galaxy S9+

Test

Samsung har lanserat en ny flaggskeppsmodell, Galaxy S9+ (plus), som vi har använt under en tid för att se vad den går för. Kameran är den vi fokuserat på och du kan läsa våra intryck redan nu på hemsidan. Samsung levererar!

Vi skriver: Förpackningen andas premium i sitt helsvarta och helmatta utförande. Allt ligger snyggt och det finns inget att klaga på. Se till att att ha alla tillbehör framme när du kommer igång med din nya S9+ då Smart switch kräver en kabel mellan din gamla och din nya telefon. Utan att gå in i detalj så tog det oss ca 30 minuter att byta till en S9+ från en annan Samsung-telefon och nästan allt fanns inne i den nya telefonen - väldigt smidigt då just allt jobb att byta telefon avskräcker många. Snyggt, Samsung!

Läs mer här: Samsung Galaxy S9+ plus test