Quadralite Reporter 200 TTL

Test

En väldigt populär produkt de senaste året är Quadralites reporter-blixt och nu kan du läsa vårt test av denna produkt på hemsidan. Mats har varit ute i den norrländska vintern för att se hur bra den verkligen är...

Så här skriver Mats: Nya modellen i Reporter-serien 200 TTL är ännu mer kompakt och smidig än de tidigare modellerna. Den är även i vissa avseenden ännu mer flexibel, t ex tack vare att den levereras med två olika blixthuvuden (traditionellt kamerablixthuvud (A) och huvud med öppet blixtrör (B) och kan kompletteras med ytterligare ett huvud med LED-panel för fast belysning/video. En viktig nyhet är att Reporter 200 primärt är gjord för att styras trådlöst via Quadralites Navigator X-system (sändare säljs separat), den kan inte användas som traditionell kameramonterad blixt. Dock finns ingång för blixtsynkkabel. Detta visar att man profilerat Reporter 200 än mer mot professionella tillämpningar och studiofoto.

Läs mer här: Quadralite Reporter 200 TTL test