Olympus E-PL9

Test

Olympus har vunnit många hjärtan med sin Pen-serie och E-PL9 är senast ut i raden. Vid en första anblick är den här kameramodellen ännu en i följden och ännu en i ett segment där det är svårt att göra intryck. Olympus har en utmaning!

Mats skriver: Det ryms mycket kompetens i lilla E-PL9 och det är verkligen inte mycket som saknas. Av kamerans alla knappar är dessutom 7st programmerbara och det finns att välja mellan 24 olika favoritfunktioner. Med Olympus Wifi-app går det snabbt och enkelt att koppla upp kameran mot smartenheten. Det första man måste göra är att ladda hem Olympus gratis app Image share till sin smartphone eller surfplatta, och sen hittar de igen varann direkt efter att man skannat av QR-koden som dyker upp på kamerans skärm. Perfekt bland annat för dig som bloggar och är ute efter en högre kvalitet på bilder och film samt fler funktionsmöjligheter än vad en vanlig smartphone kan erbjuda. 

Läs mer här: Olympus E-PL9 Pen test