Liten och smart

Efter många lanseringar denna vecka så har några produkter urskiljt sig - bland annat Canons EOS M50. EF-M har inte utvecklats på det sätt många av oss som gillar Canon hoppades på men M50 visar framfötterna - och framtidstro.

Efter många år av konkurrenter så har Canon halkat efter på konsumentprodukter, när det gäller specifikationer. Man har ett brett och starkt sortiment av objektiv, man är duktiga på att hantera information så att det blir bra bilder och man har en del innovativa lösningar som är väldigt bra, men samtidigt underskattade, som tex Dual Pixel-systemet. Med M50 så ligger man kanske inte på topp men man är ikapp på många områden och visar att man både kan tekniken men även att man lägger in den senaste processorn och 4K video i en enklare produkt istället för en toppmodell. Dessutom i en spegelfri kamera. Är det starten på nya och modeller från Canon?

Vi testar EOS M50 just nu - har du frågor du vill ha besvarade, skriv en kommentar!

Missa inte kampanjen på EOS M6 som du hittar här: Canon EOS M6 test & kampanj

Läs mer om EOS M50 här: Canon EOS M50