GoPro Fusion

Nyhet

Det är en nyhet men ändå inte - GoPro lanserade produkten under 2017 men nu är den här i Sverige och norden! GoPros 360-kamera som ger otroligt fina möjligheter till att spela in 360 på ett enkelt sätt. Är tiden mogen nu?

Under senaste året har 360-video implementerats i flera olika TV-program och sporter för att förhöja upplevelsen. Spelvärlden har tagit det här till hjärtat och sammantaget är det nu som det verkligen slår igenom. Man kommer att kunna "åka med" sin favoritförare i Formel 1 genom att ha på sig sitt VR-headset under racet, man kommer att kunna se sin fotbollsmatch från unika vyer och se exakt det man vill se och genom att streama händelser som bröllop och andra högtidliga tillfällen genom att ha en 360-kamera mitt i lokalen kan dina vänner och släkt utöver hela jorden "vara med". 

Möjligheterna är många och du kan själv skapa häftiga filmer med en 360-kamera. Fusion spelar in sfäriska filmer i 360 direkt i kameran (5,2K, 18 mpixel) och man har smarta funktioner som röststyrning (du som har en Hero med detta vet hur grymt bra det är!) och 360-ljud tack vare 4 mikrofoner. Inbyggd GPS dessutom ger dig data och information i din video. Vattentät ner till 5 meter och kompatibel med nästan alla fästen från GoPro. 

Läs mer om Fusion här: GoPro Fusion bokning! 

Läs mer om Garmin här: Garmin VIRB 360 test 

Läs mer om Ricoh Theta SC här: Ricoh Theta SC 990kr KAMPANJ!