Zhiyun Rider-M

Test

Vi har testat Zhiyuns gimbal för din actionkamera, Rider M, för att se hur bra den är när det gäller! Mats har varit ute och jämfört den mot andra på marknaden och du kan läsa vårt test på hemsidan redan nu!

Mats skriver: Det 3-axliga stabiliseringssystemet har tre olika fabriksinställda kontrollfunktioner: PAN FOLLOWING, LOCKING och FOLLOWING MODE, alla för att underlätta vid utomhusaktiviteter. Via kontrollfunktionerna kan man mycket enkelt göra vinkeljusteringar, utan att kompromissa på kamerans stabilitet. Dessutom har den en speciell 1-sekunders vinkellåsfunktion: vilket gör det möjligt att låsa kameravinkeln manuellt, genom att vrida kameran till önskat läge och hålla fast den i en sekund. Systemet låser då automatiskt i den valda positionen.

Läs mer här: Zhiyun Rider-M test