Tävling: vänliga veckan!

Vecka 7 är Vänliga veckan, instiftat 1946 som en tradition med mottot "Vänlighet vinner" (1960 kom det om man ska vara petig). Vi gillar konceptet att under en vecka tänka och tala gott om sina medmänniskor. I alla fall göra en extra ansträngning!

Hur ska vi då ta tillvara denna fina vecka? Jo, vi kör en fototävling där vi letar efter en känsla bakom temat "Vänliga veckan". Ta en bild med din mobiltelefon, din kamera eller leta bland gamla bilder och scanna in den - tävla med ett (1) bidrag till mail: blogg@cyberphoto.se. senast på söndag den 18:e februari ska den finnas i vår mailkorg. Vi kommer att premiera vinnaren med en Zhiyun Crane Plus, värde över 6000kr! Ett bidrag per tävlande, bilden måste vara tagen av samma person som tävlar med bidraget. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på CyberPhoto, släkt och nära vänner till anställda samt leverantörer får inte delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas.

Ha en underbar vänlig vecka!

Läs mer om Zhiyun Crane Plus: Zhiyun Crane Plus, 3-axlig stabilisering