Tamron AF SP 60/2,0 Di II Macro

Test

Klassiker. Det klingar positivt, eller hur? Frågan är om Tamrons 60mm macro (f/2) ska kallas klassiker eller är den passé? Vi har testat den med dagens kameror och vi vågar säga det, Tamrons 60mm får ses som en modern klassiker.

Med arvet från 90mm macro-objektiv som verkligen är en klassiker och en milstolpe bland objektiv när det gäller pris och prestanda så håller även 60mm fanan högt och visar att Tamron kan det här med optik. Många av dagens G2-objektiv är helt fantastiska när det gäller hur de presterar och då blir man lite extra glad när något mycket billigare, mindre, lättare och enklare också ger möjligheten till att ta sitt livs bilder. Läs vårt test, det här kanske är något för dig, våren knackar ju på dörren till Sverige inom några veckor...

Läs mer här: Tamron AF SP 60/2,0 Di II Macro 1:1 test