Panasonic Leica DG Elmarit 200/2,8 Power O.I.S.

Test

Vi har uppdaterat vårt test av Panasonics fasta 200mm och dessutom testat den tillsammans med den nu medföljande telekonvertern. Det är ett objektiv för dig som gillar Micro 4/3 och vill ha bästa möjliga kvalitet på dina bilder - på långt avstånd.

Mats skriver: Högpresterande teleobjektiv i Leica Elmarit-serien, som ger en bildvinkel motsvarande 400mm på 35mm fullformat. Elmarit-serien är Leicas serie för objektiv med ljusstyrka f/2,8. Förutom fin ljusstyrka är Elmarit 200/2,8 O.I.S utrustad med effektiv optisk bildstabilisering. Som vanligt när det gäller Panasonics Leica-objektiv ska detta vara en mycket rejäl metallkonstruktion med fin känsla i mekaniken.

Läs mer här: Panasonic Leica DG Elmarit 200/2,8 Power O.I.S. (Micro 4:3), inkl. telekonverter DMW-TC14 test